Zonder courtage je huis verhuren in Hilversum?

Wil jij een huis verhuren in de mediastad van Nederland en tevens de belangrijkste plaats van het Gooi? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Hilversum snel verhuurd is!

Woning verhuren Hilversum

Hilversum wordt ook wel dé mediastad van Nederland genoemd, maar door het dorpsgevoel bestempelen inwoners Hilversum nog altijd als een dorp. Door de vele voorzieningen die Hilversum heeft en daarbij een uitgebreid nationaal en internationaal bedrijfsleven is Hilversum een levendige stad. Het grote aantal villa’s met bijbehorende prachtige tuinen, maakt dat Hilversum ook wel bekend staat als ‘villadorp’. Het dorpse karakter, de groene omgeving, de levendigheid van de stad in combinatie met de centrale ligging zorgt ervoor dat Hilversum een aantrekkelijke plaats is om een woning te verhuren.

Kamers verhuren in Hilversum

Wil jij jouw woning in Hilversum geschikt maken voor kamerbewoning? Dan heb je hiervoor een vergunning nodig en dien je te voldoen aan een aantal eisen. In een aantal gebieden in Hilversum is de kans erg klein dat je vergunning krijgt voor kamerbewoning. De gemeente Hilversum adviseert om die reden daarom ook om een vooronderzoek te laten verrichten. De kosten voor zo’n onderzoek zijn 0,15% van de bouwsom met een minimum van €275,- en een maximum van €5000,-. Daarnaast duurt het gemiddeld 4 tot 6 weken voordat je de uitslag van dit vooronderzoek krijgt.

Wil jij jouw huis verhuren in Hilversum?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

neem vrijblijvend contact op

Tijdelijk verhuren in Hilversum

Ben jij momenteel in bezit van een woning in Hilversum die te koop staat en lukt het niet om deze te verkopen? Dan is het tijdelijk verhuren van deze woning op basis van de Leegstandswet een interessante optie. Hiervoor dient de gemeente Hilversum wel toestemming te geven en dien je in het bezit te zijn van een vergunning. Deze vergunning wordt afgegeven voor een periode van maximaal 5 jaar.

Complete ontzorging via City Estate

Door de unieke en vernieuwde aanpak van City Estate ben jij als eigenaar/belegger gedurende het gehele verhuur proces volledig ontzorgt. City Estate zorgt ervoor dat de woning voor de best mogelijke huurprijs in de markt gezet wordt. De zoektocht naar een geschikte en betrouwbare huurder, screening van kandidaat huurder en ondertekening van huurovereenkomst verzorgd City Estate ook. Als laatste onderdeel zal City Estate ook het dagelijkse beheer voor haar rekening nemen. Huurincasso’s, reparatieverzoeken en periodieke inspecties zal door ons verzorgd worden. Enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op!

Voordelen City Estate

  • Geen courtage, maar een vast laag maandbedrag

  • Volledig gescreende huurders

  • Gegarandeerd rendement
  • 24/7 Storingsdienst

  • Beoordeeld met een 4,5 uit 5
  • Binnen 14 dagen verhuurd

Direct kennismaken?

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder City Estate

T: 085 – 06 07 004
@: info@cityestate.nl