Home>Huis verhuren met huurgarantie

Verhuur je woning met de huurgarantie aanpak van City Estate!

Wij zijn specialist in het verhuren én beheren van jouw woning. Door ons uitgebreide netwerk, marktkennis en flexibiliteit maken wij het verschil in de huidige verhuurmarkt. Met de huurgarantie aanpak van City Estate ben jij als vastgoedeigenaar verzekerd van de huurinkomsten iedere maand.

City Estate zal formeel de huurder van jouw woning worden. Hierdoor heb jij als eigenaar maar met 1 partij te maken, ben jij verzekerd van huurinkomsten en heb je geen zorgen over het dagelijkse beheer van de woning. City Estate zal op haar beurt de woning in haar netwerk uitzetten en (door)verhuren aan expats, internationale studenten of young professionals. Hier heb jij als eigenaar verder geen omkijken meer naar!

Hoe werkt de huurgarantie aanpak?

Stap 1: Jij biedt jouw woning aan bij City Estate;
Stap 2: Wij komen langs om een beeld te krijgen van de woning;
Stap 3: Wij bepalen of de woning voldoet aan onze wensen en eisen;
Stap 4: Zodra de woning geschikt is bieden wij jou een nette en marktconforme huurprijs;
Stap 5: De huurovereenkomst voor de woning zal opgesteld worden ;
Stap 6: De eerste maand huur en de borgsom zal City Estate overmaken;
Stap 7: Wij zullen de woning vervolgens via onze reguliere werkwijze aan de markt aanbieden;
Stap 8: Jij als eigenaar bent maximaal ontzorgt en verzekerd van huurinkomsten iedere maand. City Estate zal het volledige beheer voor haar rekening nemen en tevens de verantwoordelijkheid nemen voor een betrouwbare huurder.

Overzicht van de huurinkomsten

. Traditionele
verhuurmakelaar
.
Voorbeeld huurprijs per maand €1.400,- per maand €1.400,- per maand
Bemiddelingscourtage €1.400,-
Beheerfee per maand €84,-
Leegstandskosten (gemiddeld 2 weken pj) €700,-
Inkomsten per jaar €16.800,- €13.692,-


Verhuur jij je woning via City Estate, dan heb je in dit voorbeeld maar liefst €3.108,- aan kosten bespaart per jaar! Bij een verhuurprijs van €1.400,- per maand betaal je bij een traditionele verhuurmakelaar gemiddeld eenmaal de maandhuur aan courtage en daar bovenop komen dan nog kosten voor het beheer wat gemiddeld op 6% van de maandhuur neerkomt. Tevens dien je altijd rekening te houden met leegstandskosten wanneer er bijvoorbeeld huurmutaties plaatsvinden.
City Estate huurt jouw woning aan voor een vaste marktconforme huurprijs. Middels deze aanpak ben jij verzekerd van huurinkomsten en een vast en stabiel rendement iedere maand. Geen zorgen wanneer er huurmutaties zijn, geen leegstandskosten en geen bemiddelingscourtage.

* Deze verhuuraanpak is niet voor iedere woning geschikt. Mochten wij bepalen dat deze aanpak niet voor jouw woning geschikt is, dan is ons andere pakket wel mogelijk!

Ben jij klaar om met ons aan de slag te gaan?

In een persoonlijk gesprek kijken we graag hoe we jou verder kunnen helpen.

neem vrijblijvend contact met mij op

Wat anderen zeggen over City Estate